UngVoksen-gruppen

UngVoksen (UV)

 

Å ha alopecia kan oppleves ulikt i ulike aldre. Alopeciaforeningen har en egen gruppe for unge voksne mellom 18 og 30 år kalt UngVoksen. Gruppen har både faglige og sosiale sammenkomster, hvor du vil få mulighet til å møte og snakke med jevnaldrende i samme situasjon.

Ved å bli medlem i Alopeciaforeningen får du tilgang til den lukkede Facebook-gruppen til UngVoksen. Den er for alle medlemmer i foreningen mellom 18 og 30 år. Der deler vi stort og smått om alopecia, og informerer om kommende treff. Dette fungerer også som et forum der vi kan stille hverandre spørsmål om Alopecia og hverdagen med Alopecia. Ettersom gruppen er hemmelig kan den ikke søkes opp, men alle medlemmer skal ha mottatt invitasjon på e-post. Er du medlem og har ikke mottatt invitasjon? Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så sender vi deg ny invitasjon.

 

Ta gjerne kontakt med Jorid som er likeperson for Ungvoksen-gruppa på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis du lurer på noe. Ta gjerne også kontakt hvis du ønsker å bidra til UngVoksen-gruppa, vi blir veldig takknemlig for alle innspill vi får og alle som ønsker å bidra! 

 

 

Kontakt oss

Adresse :

Postboks 4402 Nydalen, 0403 OSLO

 

Telefon :

957 54 929

Epost:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Org. nr. :

990 470 693

Bankgiro :

7030 30 12581