Ved å klikke “Godta”, godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstednavigasjon, analysere nettstedbruk og bistå i vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.

Facebook

Alopeciaforeningen på Facebook

Trykk her for å besøke oss på Facebook

Dette er en side med mye aktivitet, og vi anbefaler deg å gå inn og se. Du kan blant annet få informasjon om ulike arrangementer i regi av foreningen, lese forskjellige artikler om alopecia som vi har linket til eller få relevant informasjon om alopecia.

Hvis du vil: Klikk på «liker» og del gjerne. Slik kan flere få informasjon om alopecia, og du bidrar dermed til større åpenhet.

Vi har også en felles privat Facebook-gruppe for alle medlemmer. Denne gruppen er et forum for våre medlemmer hvor vi legger ut informasjon om treff og annen relevant informasjon. Her kan man dele tips, spørsmål og erfaringer med hverandre. UngVoksen-gruppen og barne- og ungdomsgruppen (BUG) har også egne hemmelige facebookgrupper. Gruppene er private og alle kan søke de opp, men kun medlemmer i gruppene kan se innholdet. Det er vi i Alopeciaforeningen som er administratorer for disse gruppene. Be om å bli medlem i gruppene så godkjenner vi deg når vi har sjekket at du er medlem hos oss. Ønsker du å vite mer om medlemskap i Alopeciaforeningen Norge og flere medlemsfordeler? Trykk her!

Her finner du våre private gruppe for alle medlemmer:
Alopeciaforeningen Norge - privat gruppe

Her finner du vår private gruppe for barne- og ungdomsgruppen:
Alopeciaforeningen - Barne- og ungdomsgruppen (BUG)

Her finner du vår private gruppe for UngVoksen-gruppen:
Alopeciaforeningen - UngVoksen