Ved å klikke “Godta”, godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstednavigasjon, analysere nettstedbruk og bistå i vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.

Alopeciadagen

Alopeciadagen 13. april 2024

Vi har gleden av å invitere dere til Alopeciadagen lørdag 13. april 2024 på Scandic Solli i Oslo. På denne siden finner du program, informasjon om foredragsholdere og program for barne- og ungdomsgruppen sitt vårtreff i forbindelse med Alopeicadagen.

Påmeldingen er nå avsluttet.

Alopeciadagen er årets store samlingspunkt for medlemmer i Alopeciaforeningen Norge. Dette er en dag med både faglig og sosialt innhold. Det som står i fokus denne dagen, er å møte alopeciavenner, både nye og gamle, og å få faglig påfyll. Det vil være til stede likepersoner hele dagen som ivaretar sine medlemmer. I løpet av dagen avholdes foreningens årsmøte. Årets foredragsholdere er Geir Aker (Fenriken) og hudlege Inger Marie Skoie. Det vil være mulighet for å delta på samtalegrupper sammen med likepersonene, for erfaringsutveksling. På denne dagen får vi også besøk av mange aktuelle forhandlere innen eksempelvis hårerstatninger, hodeplagg og kosmetisk tatovering. Barne- og ungdomsgruppen (BUG) har sitt årlige vårtreff i forbindelse med alopeciadagen, som strekker seg fra fredag til søndag.

Det er bindende påmelding, og i påmeldingen velger du om du vil delta på lunsj og middag. Alopeciaforeningen betaler for begge disse måltidene, og det er derfor viktig at du gir beskjed til oss på post@alopecia.no hvis noe oppstår og du likevel ikke kan delta på lunsj eller middag.

For å delta på Alopeciadagen må du være medlem i Alopeciaforeningen. Du kan melde deg inn her: Bli medlem