Alopeciadagen

Alopeciadagen

  Alopeciadagen 2023

Påmeldingen til alopeciadagen 25. mars 2023 er klar! I år er vi så heldige å få besøk av hudlege Daniel de la Rosa Carrillo og psykolog Caroline M. Rostrup, samt forhandlere av hårerstatning, hodeplagg, permanent make up og parykker fra hele landet. 

Barne- og ungdomsgruppen har eget program som strekker seg fra fredag 24. mars til søndag 26. mars. Påmeldingsfristen er 11. mars. 

 

Meld deg på HER! 

For å delta på Alopeciadagen må du være medlem i Alopeciaforeningen. Du kan melde deg inn her: Bli medlem

 

 Alopeciadagen er årets store samlingspunkt for medlemmer i Alopeciaforeningen Norge. Dette er en dag med både faglig og sosialt innhold og den arrangeres i løpet av våren. Det som står i fokus denne dagen, er å møte alopeciavenner, både nye og gamle, og å få faglig påfyll. Det vil være til stede likepersoner hele dagen som ivaretar sine medlemmer. I løpet av dagen avholdes foreningens årsmøte, vårt høyeste organ. Vi inviterer foredragsholdere til å bidra til et faglig innhold som medlemmene kan dra nytte av, - dette kan for eksempel være leger, hudleger, psykologer, eller foredragsholdere med personlige erfaringer og kunnskap som kan inspirere andre. Det vil være mulighet for å delta på samtalegrupper sammen med likepersonene, for erfaringsutveksling. På denne dagen får vi også besøk av mange aktuelle forhandlere innen eksempelvis hårerstatninger, hodeplagg og kosmetisk tatovering. 

Barne- og ungdomsgruppen i foreningen pleier å ha et utvidet treff i forbindelse med alopeciadagen, som strekker seg fra fredag til søndag. Det vil være et eget program som er særlig rettet mot hovedmedlemmer barn / ungdom og deres foresatte. 

 

 

 

Kontakt oss

Adresse :

Postboks 4402 Nydalen, 0403 OSLO

 

Telefon :

957 54 929

Epost:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Org. nr. :

990 470 693

Bankgiro :

7030 30 12581