Kontakttjeneste

 LAA har en egen kontakttelefon åpent for alle fra 17.00 - 22.00. Ta gjerne kontakt med oss på telefon 957 54 929.


Barn og alopecia

Det er ganske mange barn rundt om i landet som får alopecia areata. Man vet ikke hvorfor, men av en eller annen grunn rammes barn hyppigere av alopecia areata enn voksne. Noen av våre medlemmer får små, runde hårløse flekker som kommer og går, mens andre mister mye av håret. Noen blir født med sykdommen, mens andre utvikler den i barneårene eller senere i livet. Kanskje er du den som selv har mistet håret, eller så er du søsken av en som har mistet håret.

Alle er vi forskjellige på vår egen måte, men LAA ønsker å tilby deg som er rammet av alopecia areata, eller er nært tilknyttet noen som har fått sykdommen, en trygg ramme for å utveksle erfaringer og stifte nye bekjentskaper, slik at alle barn i foreningen føler seg ivaretatt. Derfor er alle barn og unge i LAA er velkomne til å vår Barne- og Ungdomsgruppe (BUG). Her vil man få mulighet til å bli kjent med andre barn som har alopecia areata, og leke og ha det moro sammen.


Annerledes

Barneboken «Annerledes»

En av mammaene i foreningen har skrevet en barnebok som heter ”Annerledes – om Aline som ikke har hår”. Denne boken får alle nye barnemedlemmer, og den er fin å ta med i barnehagen og på skolen, slik at de andre barna skjønner hvorfor du ikke har hår, og at det ikke er farlig.

Vi har også oversatt et hefte om en litt større jente som har alopcia som kan brukes som informasjonsmateriell. Klikk her for å fortelle en venn om siden vår

Del med en venn

Fra:

Til:

Har du sett dette: 
 
Captcha Image
 


Tenk over....

Pessimisten ser vanskeligheter i enhver mulighet. Optimisten ser muligheter i enhver vanskelighet.
Winston Churchill