Kontakttjeneste

 LAA har en egen kontakttelefon åpent for alle fra 17.00 - 22.00. Ta gjerne kontakt med oss på telefon 957 54 929.


Årsmøte i foreningen (Alopecia-dagen)

Årsmøte er foreningens høyeste organ og årets store sosiale samlingspunkt. Vi har valgt å kalle det Alopecia-dagen, fordi det er så mye mer enn kun det formelle årsmøtet.

Årsmøtet avholdes på våren og som regel sentralt i Oslo. Vi legger vekt på å bli kjent med nye og gamle medlemmer denne dagen og de fleste likemenn er også tilstede.
 
I løpet av dagen blir det servert lunsj, kaffe, kake og frukt mellom programpostene. Til årsmøtet inviteres også landets ledende parykksalonger, som får rikelig anledning til å presentere og selge sine produkter i tillegg til å gi gode råd om bruk og vedlikehold av hårerstatninger/parykker. De har med et stort utvalg av hatter, skjerf og andre hodeplagg som alle kan få prøve.

Vi har også en seminardel, hvor forskjellige foredragsholdere blir benyttet. Enten for å belyse den medisinske delen rundt vår sykdom eller for å gi oss noe annet å ta med seg ut i hverdagen. Om kvelden samles de som ønsker det til sosial hygge med mat og drikke. Deltagelse på årsmøte er gratis for medlemmene når årets kontingent er betalt. For ikke-medlemmer koster årsmøtet kr 200. 
  

Bli medlem! 

Gå til vår innmeldingsside


Klikk her for å fortelle en venn om siden vår

Del med en venn

Fra:

Til:

Har du sett dette: 
 
Captcha Image
 


Tenk over....

Tross alle våre lidelser, selv om vi aldri vil få det paradiset vi lengter etter, mener jeg at livet er verdt å leve.
Isaac Bashevis Singer